Wednesday Sep 28, 2022

Säästövinkki partiolaisille: Säästä tuhansia yhdistelemällä lainoja

Suomi on loistava maa partiolle. Metsämme, järvemme ja kukkulamme tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia ulkoiluun. Lisäksi partioliikkeemme on yksi maailman menestyneimmistä. Suomalaiset partiolaiset ovat voittaneet vuosien varrella yli 100 World Scout Jamboree -mitalia.

Partiolaisena oleminen ei kuitenkaan tarkoita vain hauskanpitoa ulkona – se tarkoittaa myös henkilökohtaisen talouden hallinnan opettelua. Yksi parhaista tavoista säästää rahaa on yhdistää lainat yhdeksi hallittavaksi kuukausimaksuksi. Näin tekemällä voit säästää tuhansia euroja vuodessa.

Jos olet partiolainen Suomessa tai harkitset partiolaiseksi ryhtymistä, muista tämä säästövinkki. Se voi auttaa sinua säästämään paljon rahaa vuosien varrella. Ja kuka tietää – ehkä jonain päivänä voit käyttää säästöjäsi oman mitalisi ostamiseen World Scout Jamboree -tapahtumassa!

Henkilökohtainen taloudenhallinta on partiolaisten tärkeä taito oppia. Yksi tapa säästää rahaa on yhdistää lainat yhdeksi hallittavaksi kuukausimaksuksi. Tämä voi säästää tuhansia euroja vuodessa ja auttaa heitä tulemaan taloudellisesti vastuullisemmiksi aikuisiksi.

Useat lainat kuormittavat talouttasi

Hyvä tapa vähentää tätä rasitusta on yhdistää lainasi yhdeksi lainaksi. Tämä auttaa sinua säästämään rahaa pitkällä aikavälillä, koska sinun tarvitsee keskittyä vain yhteen maksuun joka kuukausi. Se säästää myös korkoja ja maksuja. Yritä saada laina, jonka korko on alhaisempi kuin se, mitä tällä hetkellä maksat. Jos pystyt tähän, se auttaa sinua säästämään vielä enemmän rahaa pitkällä aikavälillä

Partio opettaa myös henkilökohtaista talouden ja elämän hallintaa

Partio voi auttaa sinua hallitsemaan raha-asioitasi paremmin ja tulet vastuullisemmaksi raha-asioissasi. Se on hyvä tapa oppia budjetointia, säästämistä ja sijoittamista. Partiossa opitaan myös muita elämäntaitoja, kuten ryhmätyöskentelyä, johtajuutta ja viestintää. Nämä kaikki ovat tärkeitä taitoja, jotka auttavat sinua henkilökohtaisessa ja ammatillisessa elämässäsi.

Reima Komulainen

Back to Top